Thursday, December 10, 2009

snap!...snap!... =)

As requested by miss atiqah, i've uploaded a few pictures after hari raya aidiladha ari tu.. tahun ni just sekor lembu jer yg jadi korban kt umah opah.. The others 6 di korbankan kat belakang masjid.. so, x berapa nak meriah sangat la 1st raya ari tu.. and plus, family mak lang x balik coz beraya kat banting jer.. lagi la kurang rasa kemeriahannya.. apa2pun, yg penting ialah penghayatan kita terhadap erti sebenar 'korban' tu tau.. =) ok lah, selamat menjamu selera dgn rendang opah kt bwh ni ye.. hehehe.. i know, mesti da rmai yg telan air liur ni ek? i'm so sory, i can't help.. huhuhu... =p

tu dia, pengacau rendang yg pertama (azizan) sblm 'retired'.. hehe..
ni kira da masuk sesi kedua, sbb warna dia pn da bertukar..

ok, ni plk second pengacau rendang.. mmg kena kacau pn sbb die jg yg nk bwk balik sabah tu..

abis cte pasal rendang,dh2 blh lap air liur yg meleleh tu..ish3.. ngeee.. =p
ni da msuk cte kt Lcct plk.. hantar abang balik sabah.. tgk tu, ibu da rse sayu jer nk bg anak bujang dia balik sabah..

mereka2 yg turut serta dlm p'hantaran ke Lcct.. yg nk balik sabah sorang jer, tp yg hntar ade la dlm 3 kereta.. huhu.. *nasihat kpd abang sy, jgn rjin sgt balik tau.. =p gurau jer..

peace..kak ila, sheera, busu, ada, alin n kak fifie.. me? kne jd camerawoman.. huhu..

sesi salam2 n cium2, tp kali ni x de sesi air mata lg ye.. hehe..

tgk tu, ceria jer muka org nk balik sabah..siap bwk bekal rendang lg tu.. huhu..

duk minum2 n makan2 sblm berangkat..

ni pn same tp plus sesi soal jawab ckit..

this side ialah sesi b'gambar dan makan2 jer..plus gossip ckit kot.. huhu..

kak fifie t'snyum lebar nmpk, tp dlm hati siapa yg tau? hmmm... b'sabar ye..

ok, ni otw nk g Lcct..seharusnya b'gmbr dlu.. hehe..

ni plk kt pejabat agama..amik ibu dulu before ke Lcct.. pndai btl dorg ni b'lakon ek..

ni bkn lakonan tau.. hehehe.. mcm tgh tnggu seseorang la plk ek? =p

again... huhu.. layan kn je.. kikiki..

ni pn same jg, layan kn jer la.. =p

time ni ibu baru lps masak2 smpena raya haji kt pejabat.. ada la dpt dging korban ckit tu..

this is my adik, adleena..wif her new handphone.. suka la tu.. huhu..

2 comments:

atisouless said...

hee...best3..len kali ltk lagi gmbr byk2..waa..sonok alin da ada fon..adiah upsr ke??

nur ashikin said...

hehehe...tau dah msti ko ske pnye.. =p gmbr mmg bnyk pn, cme malas nk upload jer.. huhu..
ha'ah, mak ngah adiahkn kt dia..