Monday, December 7, 2009

~ Kenduri Kahwin ~

hmm tak nak cerita panjang, just nak show kat korang semua picture2 yang sempat di ambil semasa kenduri kahwin Acik aritu.. tapi gambar pengantin takde ye.. hehehe.. silalah tatap gambar2 di bawah ni.. enjoy.. =)

huhu..pembukaan jer dah gmbr i dgn baby mira ni.. hehehe.. geram sangat kt dia tau.. =)

fyi, baby mira ni hanya tertarik pada blackberry je ye.. high taste betul budak kecik ni ek.. hehe..
shayang die... bila lagi la nk ada baby sendiri ni ae.. huhu..(berangan jp) =p
baby mira and me again.. huhu...

mira wt muka pelik jer tu? huhu..

kak ila, me and mira.. baik baby ni tau, tak banyak kerenah plus comey plk tu... kn2?

mira dah dikembalikan kepada 'papa' dia.. sebab dia da mntak 'something' yg i x blh bg.. huhuwaaaawaa... sory ye sayang..

ok, ni karoke session.. my auntie and abg ajoy perform lgu 'jangan pisahkan'.. rugi x dgr tau.. hehe..

pak long and kak ila.. anak beranak.. =)

mak cik dan anak buah..

along, alin and sepupuku.. inilah tmpat kami b'kumpul..all gurls ok.. =)

makan time.. faris makan smpai 3 pinggan tu.. ish2, dasyat2.. huhu..

kamilah pemeriah majlis.. =p cantik jer susunan die ek.. good job gurls.. hehe..

baru sampai, amik gambar dlu.. hehe..

penghias meja utama pengantin.. =)

tu dia juadah yg telah siap di hiaskan.. kami tolong bwk kn jer.. =p

ibu malu nak pandang camera...huhuhu..

after makan, bagi chance orang lain pula nak duduk.. =)

yeay, makan2 time again..nyum2.. sedap lauk die (nasi minyak, rendang daging, ayam masak merah, ikan masin, sambal belacan) tu je yg saya makan..tu je, ok.. hehe..

kamilah yg menghias meja makan pengantin ni.. lalalala...~ (actually tlg susunkan lauk tu jer..) =p

5 comments:

atisouless said...

eh spe y kawen nih?? sape acik??

nur ashikin said...

nenek Suna punya anak.. kenal x? yang duk kt dpn umah busu akak tu?

atisouless said...

ow...igt2..igt kak y kawen..he..baby mira tuh sape plak??..erm,rajin2 lah update blog eh,leh taw perkmbgn org kajang..

nur ashikin said...

uik, ade ke akak yg kwin? lmbt lg lorh.. huhu.. baby mira tu anak org yg dtg knduri tu, akak 'rembat' sat.. hehehe..
insyaALLAH, skrg ni kn akak tgh cuti tu yg rjin nk b'blog nih.. da start sem bru nnt x tau la rjin lg ke x.. hehe.. but, dun wory i'll update the important info to let u know k... =)

atisouless said...

ok..tq..ltk gmbr byk2 eh..